35 jaar Capello Textiles


Of het nu om bedrijfs- sport- of promotiekleding gaat, Capello Textiles is de toonaangevende leverancier van Zuid West Nederland. Al meer dan 35 jaar. 
We nemen de zorg uit handen. dit doen we door middel van passessies op locatie tot het ontwikkelen van een webshop waarin je direct kleding kunt bestellen.

In onze grote showroom kun je op het gemak de kleding bekijken. We kunnen je direct van een passend advies voorzien, zo creëer jij de gewenste uitstraling die past bij het bedrijf. In onze eigen textieldrukkerij / borduurstudio de kleding kunnen voorzien van een bedrukking of borduring met een logo.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Capello Heinkenszand Zeeuwse drukkerij

Zeefdrukken

De kleding voorzien van een logo d.m.v. zeefdruk is zeer geschikt voor grotere oplages. 

Digidruk

De kleding voorzien van je logo d.m.v. digidruk is zeer geschikt voor kleine oplages en fijne afbeeldingen.

Sublimatiedruk

Sportkleding voorzien van een logo in sublimatie is de beste oplossing om het draagcomfort van de sportkleding te behouden, je voelt niets van de bedrukking. Deze techniek is alleen mogelijk op 100% polyester kleding.

Borduren

Kleding voorzien van je logo d.m.v. borduring is het neusje van de zalm qua uitstraling. Borduren is was en slijtvast.

Bekijk onze merken

Uiteraard werken wij uitsluitend met gerenommeerde merken. Capello let op de prijs en kwaliteit verhouding, hierin willen we het beste van het beste bieden. In onze online catalogussen krijg je een impressie van ons assortiment. Wil je liever langs komen of een afspraak maken voor een passessie? Je bent altijd welkom voor een passend advies!