Capello Heinkenszand Zeeuwse drukkerij

Print voor iedereen

 

Wat begon als 'drukken voor de bakker op de hoek' groeide gestaag uit tot het leveren van drukwerk voor gerenommeerde (internationale) bedrijven. Zo weten bijvoorbeeld Zeeland Refinery (voorheen Total) en Bison International al jarenlang de weg naar Capello te vinden.

Ook het MKB en het verenigingsleven doen vaak een beroep op ons als het gaat om drukwerk. De Carnavalsgids uit 's-Heerenhoek (oftewel Paerehat) is een jaarlijks terugkerend magazine welke verspreid wordt in Zuid-Beveland. De gids wordt vormgegeven en gedrukt bij Capello.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

 

Maak een blijvende indruk met print

Van briefpapier tot envelop en van folder tot brochure, Capello kan het voor je verzorgen. Vanaf het ontwerp en de opmaak tot het gedrukte eindproduct.
De keuze uit papiersoorten en formaten is enorm. Of wil je een bijzonder vorm? Wij zorgen dat de print aansluit bij je wens!

Digitale print

Naast de traditionele drukpers hebben wij ook een prachtige digitale productieprinter. Deze is bijzonder geschikt voor kleinere oplages en stelt ons in staat snel te reageren op je vraag. Het personaliseren, adresseren of drukwerk voorzien van een unieke code (bijv. cadeaubonnen) kan ook.

Capello Heinkenszand Zeeuwse drukkerij